طراحی دکوراسیون اداری مدرن و کلاسیک، دو سبک پرطرفدار در طراحی می باشند. دکوراسیون کلاسیک به عنوان یکی از پرطرفدارترین سبک‌های طراحی بین طراحان دکوراسیون شناخته می‌شود. علت محبوبیت این سبک را می‌توان در اثربخشی آن روی جذب مشتری دانست و آن هم به دلیل ایجاد فضای آرام، گرم، صمیمی و با شکوه می باشد. به عبارت دیگر بهترین روش برای ایجاد آرامش در فضاهای اداری، استفاده از طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک است. 

کارمندان ترجیح می‌دهند علاوه بر آرامش در محیط خانه، در محل کار نیز به دور از هر گونه تنش و هیاهو به فعالیت بپردازند. از طرف دیگر این احساس آرامش باید به ارباب رجوع هم منتقل شود تا در جذب مشتری تاثیرگذار باشد. به طور کلی توجه به زیبایی‌شناسی دکوراسیون محیط اداری، تاثیر قابل توجهی روی پیشرفت کار دارد. طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک به شیوه‌ای مناسب این زیبایی‌شناسی را به تصویر می‌کشد.

دکور کلاسیک خاص
دکوراسیون کلاسیک اداری زیبا

” تنها با یک کلیک، به رویای خود نزدیکتر شوید “

شرکت طراحی دکوراسیون اداری سیناآرا

مشاوران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان خواهند بود.

ویژگی‌های سبک کلاسیک در دکوراسیون اداری

طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک که همان سبک سنتی غرب با رنگ و روی معاصر است، برای محیط‌های اداری با متراژ بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. وقتی سخن از این سبک به میان می‌آید مبلمان سلطنتی، لوسترهای شیک، پرده‌های فاخر و رنگ‌های شکیل در ذهن تداعی می‌گردد.

البته این موارد تنها بخشی از المان‌ها و متریالی است که در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک استفاده می‌شود. در ادامه با متریال‌های بیشتر آشنا خواهید شد، متوجه می‌شوید چه رنگ‌هایی در دکوراسیون کلاسیک کاربرد دارند و اصول نورپردازی در این سبک چیست. اما پیش از شروع هر گونه بحثی، ابتدا باید به بیان ویژگی‌های سبک کلاسیک بپردازیم.

موارد زیر را می‌توان به عنوان ویژگی‌های سبک کلاسیک عنوان کرد:

  1. نظم: هر اکسسوری کلاسیک در جا و محدوده معینی قرار می‌گیرد و پایداری خاصی را به فضا می‌بخشد. پس بی‌نظمی و شلوغی هیچ جایگاهی در این سبک ندارند.
  2. تعادل و تقارن: به طور معمول لوازم دکوری، وسائل و مبلمان در سبک کلاسیک روبروی یکدیگر قرار می‌گیرند. بنابراین تعادل و تقارن یکی از مهمترین ویژگی‌های سبک کلاسیک به شمار می‌رود.
  3. استفاده از رنگ‌ها، متریال و پارچه‌های طبیعی و زیبا.
  4. درخشش: سبک کلاسیک جلوه‌ای دارد که آن را نسبت به دیگر سبک‌ها متمایز می‌کند. استفاده از متریال لوکس باعث جلوه خاص و درخشش سبک کلاسیک می‌شود. متریالی مانند شمعدان‌ها و انواع لوسترها و یا آینه‌های قاب‌دار.
  5. سلطنتی و تجمل‌گرایی: در سبک کلاسیک از میز و مبل سلطنتی استفاده می‌کنند.
  6. استفاده از تزئینات: به عنوان مثال در این سبک، دیوارها با کاغذ دیواری، گچ یا پانل‌های چوبی تزئین می‌شود.
دکوراسیون کلاسیک لاکچری
دکور کلاسیک سبز قهوه ای
دکوراسیون اداری کلاسیک و خاص
دکور خاص کلاسیک اداری
طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک
دکوراسیون کلاسیک اداری لوکس

7. به‌کارگیری ستون‌های بلند با ارتفاع زیاد سقف.

8. نورپردازی صحیح.

9. استفاده از چوب به عنوان عنصر اصلی: وقتی وارد محیط اداری با طراحی دکوراسیون کلاسیک می‌شوید آنچه بیش از هر چیزی توجه شما را جلب خواهد کرد، چوب است. دیوارپوش، سقف و مبلمان از قسمت‌هایی هستند که در آنها چوب به کار می‌رود. چوب راش بیشترین کاربرد را در ساخت میز، صندلی و مبلمان کلاسیک دارد. مهمترین معیار برای انتخاب مبل اداری در سبک کلاسیک، خطوط ساده و متقارن می‌باشد. همچنین سادگی و ظرافت دو ویژگی مهم برای مبلمان سبک کلاسیک در دکوراسیون اداری محسوب می‌شود.

” تنها با یک کلیک، به رویای خود نزدیکتر شوید “

شرکت طراحی دکوراسیون اداری سیناآرا

مشاوران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان خواهند بود.

متریال مورد استفاده در طراحی دفتر کار کلاسیک

مهمترین متریال استفاده شده در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک عبارتند از:

  • شیشه و چوب: ترکیب این دو متریال برای دکوراسیون اداری کلاسیک بسیار ایده‌آل لست. استفاده از شیشه و چوب در طراحی دکوراسیون باعث افزایش جذابیت محیط کار خواهد شد.
  • پارتیشن‌های شیشه‌ای و چوبی از چوب بلوط، افرا یا از جنس ام دی اف:  طراحی دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فضای شفاف و مطمئن‌تری را نسبت به سایر پارتیشن‌ها ایجاد می‌کند.
  • تابلو و ساعت دیواری: نصب تابلوهای بزرگ و ساعت‌های دیواری با رنگ و طرح‌های متنوع به محیط اداره نمای بهتری می‌بخشد.
  • گل و گیاه طبیعی و مصنوعی.
  • مجسمه‌های زیبا.
  • پرده‌های کلاسیک و سلطنتی برای پنجره‌ها.
  • پارچه‌هایی با جنس پنبه، کتان، مخمل و کرباس.
  • پارکت، لمینت، چوب، کاشی طرح‌دار و سنگ‌های طبیعی برای کف.
  • فوم و اندود به جای گچ‌ برای سقف.
  • وسائل تزیینی مانند آباژور و آینه: استفاده از این وسائل به سلیقه صاحب دفتر، بودجه و میزان فضای موجود بستگی دارد.
  • کاغذ دیواری: در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک، چنانچه دیوارها از چوب نباشد 90 درصد توسط کاغذ دیواری تزیین می‌شوند.
  • فرش: بیشتر دفتر کارهای کلاسیک حداقل با یک فرش دارای طرح سنتی پوشانده می‌شوند.
  • چرم: محیط‌های اداری کلاسیک با مبل‌های چوبی و چرمی مبله می‌شوند.
دکوراسیون اداری کلاسیک لاکچری
دکور کلاسیک اداری خاص و تیره
دکوراسیون اداری کلاسیک رنگ روشن
دکوراسیون اتاق کنفرانس کلاسیک
دکوراسیون اداری کلاسیک کرم
دکوراسیون اداری کلاسیک قرمز
دکوراسیون-اداری کلاسیک شرکت معماری
دکوراسیون اداری کلاسیک زرشکی

چرا نورپردازی در محیط اداری کلاسیک اهمیت دارد؟

نورپردازی دفترکار تاثیر قابل توجهی روی بهره‌وری و انرژی کارمندان و موقعیت کسب و کار دارد. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط Staples در سال 2018، یک سوم کارگران اعلام کردند در صورت داشتن روشنایی بیشتر، در محیط کار شادتر خواهند بود. همچنین 80 درصد از کارمندان داشتن نور مناسب در دفتر کار را مهم دانستند. جالب است بدانید که بهبود نورپردازی، صرفه‌جویی انرژی را نیز به دنبال خواهد داشت. به عنوان مثال در اواخر دهه 1980 میلادی نوسازی نورپردازی باعث صرفه‌جویی 50 هزار دلاری انرژی در شرکت رنو شد.

 از دیگر فواید نورپردازی محیط کار می‌توان به زیباسازی و بهبود محیط کار اشاره کرد. نبود نور کافی برای طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک نتیجه‌ای جز کسلی کارمندان ندارد. وجود بیش از اندازه نور نیز روی چشم کارمندان فشار می‌آورد و باعث میگرن می‌شود. در نورپردازی سبک کلاسیک از نورهای ظریف و دقیق برای نور انداختن روی اجسام و اشیاء استفاده می‌گردد. نور گرم مانند لامپ‌های با نور آفتابی بیشترین کاربرد را در نورپردازی کلاسیک دارد چرا که فضای صمیمی، گرم و آرامی را ایجاد می‌کند.

نورپردازی در طراحی دفتر کار کلاسیک از طریق لوسترها، مشعل‌های کلاسیک لامپ‌های مخفی، نورهای هالوژنی و آباژورهای ایستاده یا رومیزی انجام می‌شود. در نورپردازی سعی بر این است که با استفاده از کمترین منابع و زیباترین شکل ممکن بیشترین نور را در فضا داشته باشید. اهمیت نورپردازی زمانی مشخص می‌شود که محدودیت فضا وجود دارد و برای طراحی دفتر کار کوچک باید راهکارهای خلاقانه‌ای پیدا کنید.

دکوراسیون اداری کلاسیک خاص
دکوراسیون اداری کلاسیک
دکوراسیون اداری کلاسیک تیره
دکوراسون اداری کلاسیک چوبی
دکوراسیون اداری عسلی

اصول نورپردازی در طراحی کلاسیک دفتر کار

اصول اولیه نورپردازی در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک را می‌توان به صورت زیر مطرح کرد:

  • نوع لامپ و چراغ مناسب برای دفتر محل کار را مشخص کنید.
  • طول عمر و گارانتی چراغ‌ها را در نظر داشته باشید تا بتوانید چراغ مناسبی را انتخاب کنید.
  • زمان روشنایی، محل نصب چراغ‌ها، شدت روشنایی و چگونگی تابش نور را تعیین کنید.
  • از نور طبیعی بیشتر استفاده کنید. نتایج علمی نشان می‌دهد کارکنانی که در معرض نور طبیعی هستند، 84 درصد کمتر دچار خستگی چشم، سردرد و تاری چشم می‌شوند. همچنین قرار گرفتن در معرض نور طبیعی باعث تنظیم هورمون‌ها شده و به انسان کمک می‌کند تا خواب راحت‌تری در شب و کار مفیدتری در روز داشته باشد.
  • به رنگ و دمای نور توجه کنید. به عنوان مثال چراغ‌های گرم با نور زرد یا نارنجی برای زمان استراحت و چراغ‌های با نور سفید و آبی برای زمان کار مناسب هستند. صبح‌ها در حالت ایده‌ال نور باید خنک‌تر و روشن‌تر باشد تا کارکنان تمرکز بیشتری داشته باشند.

توجه به مصرف بهینه برق و کاهش هزینه‌ها: در اتاق‌ها یا راهروهایی که نیازی نیست چراغ‌ها به صورت دائم روشن باشند، بهتر است از چراغ‌های زمان‌دار استفاده کنید. از طریق تعویض لامپ‌های قدیمی با ال ای دی می‌توانید مصرف برق را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

از چه رنگ‌هایی در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک استفاده کنیم؟

 

رنگ‌هایی که در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک استفاده می‌شوند ملایم و گرم هستند و حس آرامش بخشی را به محیط کار می‌دهند. 11 ترکیب رنگی مختلف به عنوان بهترین رنگ‌های کلاسیک شناخته شده است.

  1. ترکیب رنگ کلاسیک سیاه و سفید.
  2. ترکیب رنگ کلاسیک فیروزه‌ای با آبی آسمانی.
  3. ترکیب رنگ کلاسیک بژ با آبی، سبز و خاکستری.
  4. ترکیب رنگ کلاسیک ذغالی با رنگ سفید شیری.
  5. ترکیب رنگ کلاسیک سفید شیری با قهوه‌ای و سبز.
  6. ترکیب رنگ کلاسیک نیلی با خاکستری و سفید.
  7. ترکیب رنگ کلاسیک سفید با نارنجی و سرمه‌ای.
  8. ترکیب رنگ کلاسیک کرمی و بژ مایل به خاکستری قهوه‌ای تیره.
  9. ترکیب رنگ کلاسیک نقره‌ای با آبی مایل به سبز.
  • ترکیب رنگ کلاسیک سبز خاکی با زرد.
  • ترکیب رنگ کلاسیک سرمه‌ای با سفید و زرد.

برای اینکه بتوانید حس رسمی و شیک بودن را به محیط کار القاء کنید، بهتر است از رنگ‌های با تناژ گرم مانند کرم، قهوه‌ای استفاده کنید.

چرا طراحی دکوراسیون دفترکار به سبک کلاسیک پیچیده است؟

 

طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک به تخصص و مهارت ویژه‌ای نیاز دارد چرا که محیط اداری باید:

  • رسمی و دارای اقتدار باشد.
  • نظم و هنجار مشخصی داشته باشد.
  • با مخاطبان خود با سلایق مختلف ارتباط برقرار کرده و اعتماد مشتریان را جلب کند.
  • برای کارمندان جذاب، دلنشین و آرامش‌بخش باشد.
  • منافع سازمانی را در اولویت قرار دهد.
  • باعث افزایش رضایت شغلی کارمندان شود.
  • فضای دوستانه بین همکاران را تقویت کند.
  • نوع دکوراسیونی متناسب با کاربری سازمان و نوع محصول ارائه دهد.

بهترین سبک طراحی دکوراسیون که بتوان از طریق آن موارد ذکر شده را برای یک محیط اداری محقق کرد، سبک کلاسیک است. از آنجایی این فرایند پیچیده و نیازمند تخصص است که تمامی نکات بالا باید به صورت ملموس در سبک طراحی کلاسیک نمود پیدا کند.

نقشه راه طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک

 

برای موفقیت در این مسیر باید بر اساس نقشه زیر عمل کنید:

  1. طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک را به خوبی بشناسید و با ویژگی‌های آن آشنا باشید: این سبک که برای محیط‌های اداری بزرگ استفاده می‌شود، آرامش و اقتدار فضای کاری را به نمایش می‌گذارد و باعث جذب مشتری می‌شود. از ویژگی‌های مهم طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک می‌توان به نظم، تعادل، تقارن، درخشش، سلطنتی، استفاده از تزئینات، نورپردازی و متکی به عنصر چوب اشاره کرد.
  2. بدانید در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک از چه متریالی استفاده می‌شود: متریال‌هایی مانند شیشه و چوب، پارتیشن‌های چوبی، تابلو، ساعت دیواری، گل و گیاه، وسائل تزیینی، پرده‌های سلطنتی، فرش، چرم و کاغذ دیواری.
  3. با اهمیت و اصول نورپردازی آشنا باشید: نورپردازی باعث افزایش بهره‌وری کارمندان، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و زیبایی محیط کار می‌شود. در نورپردازی باید نوع لامپ و چراغ مناسب، طول عمر و گارانتی آن، محل نصب چراغ‌ها، زمان روشنایی، شدت روشنایی مشخص باشد. همچنین باید چگونگی تابش نور، رنگ و دمای نور، میزان استفاده از نور طبیعی و کاهش هزینه‌ها از طریق مصرف بهینه برق مورد توجه قرار گیرد.
  4. رنگ‌های مورد استفاده در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک را بدانید: 11 ترکیب رنگی مختلف در سبک کلاسیک استفاده می‌شود که رنگ‌های با تناژ گرم مانند قهوه‌ای و کرم حس رسمی و شیک بودن را به محیط کار القاء می‌کند.
  5. طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک را به کاردان بسپارید: شما میتوانید از شرکت طراحی دکوراسیون اداری سیناآرا کمک بگیرید تا بتوانید هرآنچه که در ذهن دارید را به واقعیت برسانید..