مقالات

ویژگی‌های بهترین صندلی اداری برای افرادی که کمر درد دارند

صندلی اداری مناسب برای کمر درد

صندلی اداری مناسب برای کمر درد باید ویژگی‌هایی داشته باشد که مخصوص افراد با دیسک کمر یا مشکلات کمر درد باشد. ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که گاها مجبور باشید ساعت‌ها روی صندلی اداری خود بنشینید و کار کنید. برخی افراد نیز بیشترین ساعات عمرشان را پشت سیستم یا میز کارشان سپری می‌کنند این افراد بهتر است از صندلی‌ های مناسب کمر درد و استاندارد استفاده کنند. اما برای پیدا کردن یک صندلی اداری مناسب دیسک کمر چه ویژگی‌هایی را باید در نظر داشته باشیم؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال در این مقاله با سیناآرا همراه باشید تا خصوصیات یک صندلی اداری مناسب کمردرد و دیسک کمر را برای شما نام برده و توضیح دهیم.

صندلی اداری مناسب برای کمر درد به چه صورت است؟

از بین لوازم اداری، یکی از مهم‌ترین تجهیزات که مدیران کسب و کار باید به آن توجه کنند، سلامت کارمندان بخصوص سلامت کمر است. مسلماً اگر شما هم ساعتها روی یک صندلی سفت بشینیند احتمالاً چند وقت بعد از شدت کمردرد و دیسک کمر خانه نشین خواهید شد. صندلی‌های مخصوص بیماران دیسک کمر باید دارای پشتی بلند باشد تا شانه های شما در یک راستا با آن قرار بگیرد. عرض پشتی مناسب بین 32 تا 36 سانتی‌متر و ارتفاع صندلی نیز باید بین 50 تا 82 سانتی متر باشد. صندلی‌های ارگونومیک نیز می‌توانند برای شما مناسب باشند. اما برای پیدا کردن یک صندلی اداری مناسب دیسک کمر باید به چه ویژگی‌هایی دقت داشت؟ در ادامه با فاکتورهای صندلی اداری مناسب کمر درد با ما همراه باشد.

صندلی اداری مناسب برای کمر درد

خرید انواع صندلی اداری از سینا آرا: صندلی مدیریتی  صندلی کارمندی  |  صندلی کنفرانسی

فاکتورهای صندلی اداری مناسب کمردرد

چند نمونه از مهم‌ترین ویژگی‌ها و فاکتورهای صندلی اداری مناسب کمردرد و دیسک کمر عبارتند از:

داشتن قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی

صندلی اداری مناسب کمر درد و دیسک کمر طوری طراحی شده که می‌توانید ارتفاع آن را تنظیم کنید. در حالی که اگر ارتفاع صندلی خیلی کم باشد، باید پاهایمان را روی زمین خم کنیم و از طرفی اگر ارتفاع خیلی بلند باشد، پاهایتان آویزان می‌ماند. پس مناسب ترین ارتفاع برای صندلی بین 41 تا 52 سانتی‌متر است. البته این موضوع به قد و شرایط بدنی شما نیز مربوط است.

داشتن قابلیت تنظیم دسته صندلی

هر صندلی اداری مناسب کمر درد باید برای راحت‌تر بلند شدن و همچنین استراحت دست‌هایتان حتماً دو دسته در دو طرف داشته باشد که در تنظیم مناسبی با میز اداری شما قرار داشته باشد. البته دقت کنید که در اعمالی که به حرکت زیاد دست‌ها نیاز است باید از صندلی‌های بدون دسته استفاده کرد. دسته صندلی هم می‌تواند در حفاظت از ماهیچه‌های گردن و شانه شما نقش مهمی داشته باشد و به‌عنوان تکیه‌گاهی برای بلند شدن، استفاده شود.

صندلی اداری مناسب کمر درد

خرید انواع میز اداری از سینا آرا: میز معاونتی  | میز کارمندی  میز کنفرانسی  میز مدیریتی

داشتن قابلیت تنظیم پشتی صندلی

در قسمت گودی کمر، باید یک قوس محدب در صندلی اداری برای پر کردن گودی و یک قوس مقعر در قسمت پشت داشته باشد. در صورت نداشتن قوس‌های محدب و مقعر، باید از بالشتک‌های کمری مناسب، روی پشتی صندلی استفاده شود، به‌طوری که مهره های کمری را بپوشاند. به عنوان نمونه ارتفاع ۱۰ تا ۲۰ سانتی‌متر بالای پایین‌ترین سطح نشیمنگاه مناسب است. پشتی صندلی باید قابل تنظیم در وضعیت‌های مختلف باشد. بهتر است زاویه پشتی با نشیمنگاه صندلی، حداقل ۹۵ تا ۱۱۰ درجه باشد.

داشتن قابلیت خواباندن صندلی

یکی از ویژگی‌های مهم صندلی اداری مناسب کمر درد و دیسک کمر، قابلیت خواباندن آن است. قاعدتاً صاف نشستن به مدت طولانی کمرتان را خسته می‌کند، در نتیجه ناخودآگاه قوز کرده و مهره‌های کمرتان را تحت فشار قرار می‌دهید. بنابراین داشتن این چنین قابلیتی برای مواقعی که نیاز به دراز کشیدن یا آرامش ستون مهره‌هایتان دارید، بسیار مهم است. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد هر زمان که خواستید براحتی استراحت کنید.

صندلی اداری مناسب برای دیسک کمر

مشاهده و خرید پارتیشن و مبلمان اداری از سینا آرا: پارتیشن اداری  |  مبلمان اداری

مناسب‌ترین حالت برای نشستن روی صندلی اداری

برای قسمت پایین کمر صندلی با زاویه ای بین 110 تا 139 درجه مناسب کمر است چرا که در این حالت فشار از روی مهره ها برداشته می‌شود. همچنین باید هنگام خوابیدن در زوایای بزرگ‌تر توجه کنیدکه از حالت سر به جلو خوددرای کنید.

مناسب‌ترین حالت برای نشستن روی صندلی اداری به گونه‌ای است که شانه، گردن و لگن ما در یک راستای عمودی قرار بگیرند و آرنج‌ها نیز در زاویه مناسب 90 تا 100 درجه قرار بگیرند و مچ دستانتان صاف باشد.

سایزهای پیشنهادی ما برای صندلی اداری مناسب کمردرد و دیسک کمر بین 40 تا 45 سانتی‌متر پهنا و 38 تا 42 سانتی‌متر عرض است. نشیمنگاه صندلی اداری باید حداقل 1 اینچ از مفاصل هیپ و رانه‌ای دو طرف، عریض‌تر باشد. همچنین این صندلی‌ها باید دارای شیب مناسب 5 درجه شیب رو به عقب و ۱۵ تا ۱۰ درجه شیب رو به جلو و ترجیحاً قابل تنظیم باشد.

همچنین بهتر است یک تورفتگی جزئی در نشیمنگاه به همراه لبه رو به بالا داشته باشد تا از لیز خوردن باسن شما جلوگیری کند. در حالت استاندارد نشستن روی صندلی اداری پاهای شما باید روی زمین قرار بگیرند چرا که اگر صندلی شما بلند باشد و پاهایتان آویزان بماند، فشار وارده باعث ایجاد رگ‌های واریسی در پاهایتان خواهد شد.

” تنها با یک کلیک، به رویای خود نزدیکتر شوید “

شرکت طراحی دکوراسیون اداری سیناآرا

مشاوران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان خواهند بود.

سخن پایانی

فارغ از اینکه چه نوع صندلی اداری را برای محل کار خود انتخاب می‌کنید، باید در نظر داشته باشید که بهتر است یک الی دو ساعت نشستن روی هر صندلی، بلند شده و کمی قدم بزنید. این کار نه تنها مهره‌های کمر شما را از سفتی در می‌آورد بلکه مشکلات کمردرد شما را نیز کاهش می‌دهد. در آخر این نکته را به یاد داشته باشید که ساختار و آناتومی بدن افراد کاملا متفاوت است و ممکن است صندلی که برای یک فرد کاملا ارگونومیک طراحی شده، برای شما مناسب و راحت نباشد.

شما می‌توانید بهترین صندلی اداری مناسب برای کمر درد را از سینا آرا تهیه کنید. فروشگاه سینا آرا با داشتن مدل‌های گوناگون انواع صندلی مدیریتی ، کارشناسی، کارمندی و اداری می‌تواند بهترین گزینه برای خرید صندلی اداری مناسب کمردرد باشد.

مقاله پیشنهادی: جدیدترین مدل‌های میز اداری ۲۰۲۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.